Evo kako se pravilno nose kratke čizme i farmerke ― kombinacija koja će DOMINIRATI tokom oktobra

Moda

Evo kako se pravilno nose kratke čizme i farmerke ― kombinacija koja će DOMINIRATI tokom oktobra

Hladniji meseci vraćaju nam kapute, kape, šalove i njihovo modno visočanstvno kratke čizme, ali i staru dilemu ― šta s nogavicama?!

Čizme spadaju u omiljenu žensku obuću, a kratke čizme, koje tek pokrivaju članke, apsolutni su hit protkelih sezona, pre svega jer pružaju bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Ipak, biranje pravog autfita koji će pratiti gležnjače nije uvek glatko, jer ga neretko prati pitanje kakve nogavice (i kako) nositi s ovim čizmama.

Kako da stajling izgleda najefektnije?

Ukoliko smatrate da čizme moraju da budu u prvom planu i da treba da uvučete nogavice u obuću, idealno bi bilo da je u pitanju skinny model farmerki.

 

Nogavice ravnog kroja ne bi trebalo da uvlačite, posebno ako nosite uske čizme, jer će obuća izgubiti oblik, a možete da delujete neuredno, izgužvano i kao da ste se obukli bezu previše planiranja. U tom slučaju, bolja je ideja da podvrnete nogavice nekoliko puta tako da sežu tik iznad čizama i ne narušavaju sklad.

Ukoliko nosite pantalone nešto kraćih nogavica, slobodno birajte i one koje su toliko kratke da između gležnjača i nogavice ima bar jedan prst praznog prostora, ali obratite pažnju na to da vam čarape ne budu previše napadne kako ne biste skrenuli fokus sa čizama.

Sve popularnije zvoncare najbolje izgledaju kada se prebace preko obuće i apsolutno je zabranjeno eksperimentisati i uvlačiti ih u obuću

 

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top