Ko je muškarac koji je osvojio Mariju Petronijević?

Printscreen/Instagram

Poznati

Ko je muškarac koji je osvojio Mariju Petronijević?

Lepa glumica uskoro će postati mama, a ističe da još uvek nije spremila prostor za svoje prvo dete, kao i da ne zna pol bebe

Glumica Marija Petronijević (34) odavno je napustila gradsku vrevu i planira da s porodicom živi u nešto mirnijem okruženju. Ona već osam godina stanuje u selu, a njen dom je mesto po imenu Visibaba, u kom se Marija bavi seoskim poslovima koje ponekad deli na Instagramu.

Ona je u poslednjim nedeljama trudnoće i ističe da se „drži“.

― Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima ― kaže glumica za Blic.

Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodaje da ne sumnja da će sve stići.

― Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam ― ističe Marija.

Glumica je, inače, jedna od retkih poznatih ličnosti koje su uspele da sakriju identitet svog izabranika daleko od očiju javnosti. Ko je muškarac koji je osvojio šarmantnu glumicu?

― Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako ― ostaje Marija misteriozna.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top