Najdrastičnija promena izgleda OTKAD JE ZNAMO

Printscreen/Instagram

Poznati

Najdrastičnija promena izgleda OTKAD JE ZNAMO

Edita Aradinović nikada nije mnogo eksperimentisala sa izgledom, ali sada je rešila da nas iznenadi najvećom promenom imidža do sada

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko godina je jedno od najpopularnijih imena domaće estrade, a otkako se pojavila na javnoj sceni, nije previše eksperimentisala sa svojim izgledom.

Dok je imala različite suptilne transformacije, kao, uostalom, i većina poznatih devojaka, njena frizura je manje-više uvek bila ista. Edita se predstavila kao brineta, menjala je nijanse kose, ali nikada drastično. Čini se da je najveća promena bila kada je ošišala šiške, a sada je odlučila da se potpuno prepusti rukama frizera i načini jednu od najvećih transformacija otkako je znamo!

Popularna pevačica ošišala se na paž, i to onaj sa šiškama, što je jedna od najtrendi i superefektnih frizura za koje se zna da fantastično stoje gotovo svakoj ženi jer ističe lice u prvi plan.

S druge strane, Edita boju kose nije menjala, ali promena je toliko velika da je ne biste prepoznali na prvi pogled kad biste je sreli…

Na Instagramu su se nizali komplimenti, a mnogi su je uporedili sa Ursulom Korbero, koja igra Tokio u megapopularnoj seriji „Kuća od papira“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top