ŠTA JE POSEBNO KOD ŽENE KOJU MUŠKARAC VOLI CEO ŽIVOT

pixabay.com

Ljubav i seks

ŠTA JE POSEBNO KOD ŽENE KOJU MUŠKARAC VOLI CEO ŽIVOT

Čuveni ruski pisac Lav Tolstoj je objasnio – koju moć imaju i šta je posebno kod žena koje muškarac voli ceo život!

„Uvek mislimo da smo voljeni jer smo dobri. Ali ne shvatamo da nas oni vole jer su oni koji nas vole dobri.“ – govorio je Lav Tolstoj.

Ako želite da živite dug i srećan život sa jednom osobom, morate da izaberete nekoga ko zna da voli. Zna da oprosti, bude snishodljiv. Takvu ženu muškarac će voleti ceo život, i suprotno, takvog muškarca žena će voleti ceo život, prema mišljenju slavnog ruskog pisca.

Pogledajte bliže odnos potencijalnog partnera sa majkom i bakom, ako su nežni, puni brige, učtivosti, poštovanja, to povećava šansu da će imati takav odnos i prema vama. Muškararci često gledjau kako žene oko njih vole druge ljude. Ako nekoga stalno osuđuju, kritikuju druge, negativno govore o drugim ljudima, onda to stvara odbojnost.

„Nikad ne slušajte one koji loše govore o drugima a o vama dobro.“ – Lav Tolstoj

Dakle, šta je sa ženama koje se vole celog života? Njihova glavna moć je ljubav prema drugima, ali prvenstvo ljubav prema sebi. Sposobnost uživanja u trenutku. Dozvoljavaju muškarcu da ih usreći, ali nikada ne daju ljubav da bi je dobile zauzvrat, ne kalkulišu sa njom, već vole iskreno celim svojim bićem.

„Prava snaga čoveka nije u nagonima već u nepokolebljivoj, spokojnoj težnji prema dobru koje čovek određuje u mislima, izražava u rečima, i sprovodi u delima.“ – rekao je Tolstoj.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top