Tri modela čizama koje vredi imati u ormaru ove jeseni

Printscreen/Instagram

Moda

Tri modela čizama koje vredi imati u ormaru ove jeseni

Tri modna trenda za ovu jesen kada su čizme u pitanju jesu vanvremenska, a neki od ovih modela sigurno već imate u garderoberu ili je pravo vreme da kupite nove!

Glavni hit kada su čizme u pitanju ove jeseni definitivno jesu glomazne kombat čizme, ali čak ni one nisu omiljeni izbor svake žene. Neke dame više vole nešto elegantnije modne odabire, a nova jesenja sezona donosi nam nekoliko trendova i čini se da svako može da odabere za sebe idealan par.

Prioritet kod obuće uvek treba da bude udobnost, a dok brojne poznate dame lude i za srebrnim party čizmama, one nisu baš pogodne za posao i izvršavanje svakodnevnih obaveza.

Ipak, jesenji trendovi donose nam tri pravila kod biranja čizama, a ona donose i modernost, i komfor:

  • Čizme do kolena

Ukoliko ste u nekoj od prethodnih sezona kupili čizme do kolena, to je dobar znak jer će one biti apsolutni trend i ove jesenje i zimske sezone. Što se tiče potpetice, one mogu biti sa visokom, ili blok potpeticom, ali i ravne za one žene koje nisu ljubiteljke štikli. Najlepše se kombinuju uz mini suknje i haljine, ali poznate dame, poput Irine Šajk, komotno ih nose i sa pantalonama.

Što se tiče nijanse, trendseterke ih nose u svim bojama: od crne do jarkoljubičaste.

  • Gležnjače

Minimalizan je i ove sezone na ceni. Animal print na obući neće bit posebno cenjen, ali zato ćete bez puno napora izgledati šik ako odaberete elegantne jednobojne čizme u neutralnoj nijansi: crnoj, beloj ili boji konjaka. Čizme do gležnjače odlične su kada imaju blok petu, a fenomenalne su uz pantalone, bilo dužih, bilo širih nogavica.

  • Uske čizme

Široke čizme su out ove sezone. Uski modeli su elegantni, vizuelno izdužuju nogu, izazovni su, a ako odaberete model do kolena, spajate dva modna pravila sezone kad su čizme u pitanju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top