U poodmakloj trudnoći se odlučila za društveno odgovoran potez

instagram/Printscreen

Poznati

U poodmakloj trudnoći se odlučila za društveno odgovoran potez

Na društvenim mrežama ohrabrila je najpre trudnice koje joj pišu i traže savete – da se vakcinišu, zato što je i ona poslušala svog lekara i donela značajnu odluku

Voditeljka i glumica Marijana Mićić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kako se vakcinisala protiv korona virusa, te je tako fotografijom i porukom podrške ohrabrila sve da urade isto.

—Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila – napisala je Marijana.

— Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula – nadovezala se ona.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top