Jednostavan, a izazovan stil Viktorije Bekam!

Moda

Jednostavan, a izazovan stil Viktorije Bekam!

Modna dizajnerka uhvaćena je pri izlasku iz jednog njujorškog hotela

Viktorija Bekam poznata je po istančanom stilu, visokoj eleganciji i pre svega seksepilu, što je i pokazala kada su je juče paparaci uhvatili u jednom hotelu u Njujorku.

Supruga fudbalera Dejvida Bekama i modna dizajnerka ponela je fantastičan i jednostavan model svetlocrvene haljine. Iako je na prvi pogled reč o klasici, njena toaleta svima je upala u oči. Haljinu na jedno rame, sa dubokim šlicem i pripijenu uz telo, Bekamova je ukombinovala sa isto tako otmenim cipelama na visoku potpeticu u identičnoj nijansi.

Puštene kose i s naočarima za sunce, reklo bi se da uz ovako visoku eleganciju nije imala mnogo šminke, s obzirom na to da nije stavila ruž za usne.

U stilu „Seksa i grada“, Bekamova supruga je išetala iz njujorškog hotela noseći tašnu pod miškom, a njen stil definitivno je privukao pažnju čim je kročila na trotoar.

Otkako je počela da se bavi modom, Viktorija najbolje reklamira proizvode koje dizajnira. Ona nosi haljine različitih stilova, i to u svim prilikama – i na poslovnim sastancima, u šetnjama, ali i kada ide na svečanosti.

24sedam.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top