Posle Tamare Dragičević i Džej Lo ― DŽEJLA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Posle Tamare Dragičević i Džej Lo ― DŽEJLA!

Ne, za noćni izlazak u hladnim mesecima ne morate ni da nosite štikle ni da se smrzavate, a mlada pevačica pronašla je varijantu koja omogućava maksimalnu i udobnost, i uživanje, i šik izgled

Pevačica i pobednica takmičenja „Zvezde Granda“ nedavno se preselila u Barselonu, gde je upisala fakultet, pa je trenutno maksimalno posvećena studijama i prilagođavanju na život u inostranstvu. Ipak, uvek se nađe i malo vremena za opuštanje, pa je tako Džejla Ramović nedavno pokazala svojim pratiocima na Instagramu da je jedne večeri uživala u večernjem životu Španije.

Za ovu priliku, lepa pevačica koja je poznata po mladalačkom i trendi stilu ponela je vrlo jednostavan autfit koji je, ne sumnjamo, privukao pažnju. U pitanju je rolka-haljina crne boje, koja prati liniju tela i na vrlo suptilan način naglašava figuru. Haljine od pletiva s rolkom apsolutni su hit tokom jeseni 2021, a nedavno smo u gotovo identičnoj videli glumicu Tamaru Dragičević, a potom i latino divu Dženifer Lopez. Manje provokativnu varijantu je prošle zime nosila švedska princeza Sofija, a jednako je efektna mini verzija u kojoj smo videli Natašu Bekvalac i Jovanu Joksimović.

Model koji je ponela bosanska pevačica je takav da je blago nabran u predelu ramena, rukavi su dugački i uski, a poseban detalj je šlic koji prelazi pola butine. Džejla je uz ovu haljinu mogla da ponese maltene bilo kakvu obuću, a ona se odlučila za duboke combat čizme na pertlanje koje imaju ojačan ravan đon i vrlo su praktične (i popularne).

Umesto crne, pevačica je odabrala belu torbicu s lančićem i pokazala pravu razigranost u stilu, ali ostala svedeno odevena, pa je ovaj autfit prikladan i za dnevnu i za večernju varijantu i za različite prilike.

Džejla je, inače, nedavno istakla da je prezadovoljna životom u Barseloni.

Odlično mi je ovde. Baš sam zadovoljna. Jako sam srećna što je fakultet konačno otpočeo. Sve ide po planu. Nedostaju mi članovi porodice i pas. Ovde je sve drugačije. Puno je izazova, a ja sam željna znanja. Ušla sam u sve ovo sa znatiželjom i voljom da naučim što je više moguće ― istakla je Džejla.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top