3 jednobojne kombinacije za toplije jesenje dane koji nam dolaze

Printscreen/Instagram

Moda

3 jednobojne kombinacije za toplije jesenje dane koji nam dolaze

Kako stručnjaci najavljuju u narednim oktobarskim danima stuže nam toplije vreme, te tako svoje odevne kombinacije morate prilagođavati ovim promenama

Kako najavljuju meteorolozi pred nama je od ponedeljka znatno lepše vreme, pa tako višim temperaturama moramo prilagođavati i odeću koju nosimo.

Taman smo se jedva prilagoditi kišnim danima, konačno je stiglo „miholjsko leto“ koje nam opet donosi nove modne izazove, tako da slojevito odevanje možemo zameniti jednostavnim komadima koji su u moderni, a u isto vreme i topli, a dovoljno efikasni da mogu da isprate više jesenje temperature.

Tako da smo za vas izdvojili tri jednobojna autfita koji vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija za toplije dane koji dolaze ovog meseca:

1. Zelena kombinacija sa širokim nogavicama i bluzom sa puf rukavima, uz koju možete kombinovati teget torbicu, ukoliko vam se ne nosi zelena.

2. Bordo kombinacija sa rolka- haljinom kao i dugim lakovanim čizmama koje oslikavaju damski stil.

3. Tamna suknja i bluza, uz naočare i zlatni nakit predstavlja sliku mladalačkog izgleda, još ako na njih dodate čizme i torbicu izgledaćete kao prave tinejdžerke.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top