Najemotivnija uspomena Bate Živojinovića sa suprugom Lulom i naslednicima

Printscreen

Poznati

Najemotivnija uspomena Bate Živojinovića sa suprugom Lulom i naslednicima

Proslavljeni glumac je čitav život posvetio umetnosti, glumačkim previranjima i porodičnim vrednostima.

Nezaboravni Valter, velikan srpskog glumišta, legenda stare Jugoslavije Velimir Bata Živojinović pored vanserijske profesionalne karijere bio je veoma posvećen svojoj porodici i supruzi Luli sa kojom je proveo decenije u skladnom i idiličnom braku, a kako je svojevremeno isticao ona mu je bila najveća podrška i motivacija.

Iako nas je Bata napustio pet godina, a potom i njega lepša polovina, čitava familija odlučila je da njihove uspomene živote kako putem nezaboravnih kinematografskih dela, tako i Instagram profila koji se bavi likom i delom porodice Živojinović.

Fotogafija na kojoj glumac pozira sa Lulom, sinom Miljkom i naslednicom Jelenom u svom stanu na Vračaru davne 1968. godine oduševila je publiku, a ove momenti su sačuvani od zaborava i izmicanja tragom vremena.

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama ali su u jednom od intervjua istakli kako je bila privilegija biti dete takvog umetnika i legende.

Otac im je bio vodeća figura u životu, a majka je bila zaslužna za strogo vaspitanje i navike koje im je usadila dok je Bata bio na snimanjima i putovanjima širom sveta.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top