SVADBA mladog glumačkog para: Oženio se brat Tamare Dragičević

instagram/Printscreen

Lifestyle

SVADBA mladog glumačkog para: Oženio se brat Tamare Dragičević

Mladi glumac Miodrag Miša Dragičević i njegova koleginica Olivera Bacić venčali su se danas.

Mlade nade srpskog glumišta, Miodrag Miša Dragičević, brat slavne glumice Tamare Dragičević i mlada glumica Olivera Bacić izgovorili su danas sudbonosno da kako bi u bračnoj zajednici dočekali prinovu. Ovaj mladi par letos je obelodano na društvenim mrežama da očekuju dete, stoga je bilo samo pitanje dana kada će se svadbeno veselje dogoditi.

Foto: InstagramScreenShot/tamaradragicevic

Mlada je blistala u jednostavnoj beloj haljini sa rukavima od tila na tufnice, dok je radosni mladoženja poneo odelo skrojeno po meri. Ipak, najsrećnije na proslavi su bez sumnje mladoženjina i mladina sestra, Tamara i Marija koje su nosile savršene modne komade, Tamara je ponela ljubičasti kombinezon od pliša, dok je Marija nosila crnu elegantnu haljinu.

Posebno je emotivna objava Petra Benčine koji je sa pratiocima na „instagramu“ podelio dirljivu objavu povodom ovog važnog porodičnog događaja.

– Moj Šomi, bio si dečak kada smo se upoznali. U međuvremenu si postao sjajan glumac, muž a uskoro i ćale. Dečak si u duši i dalje ostani takav – napisao je Benčina ispod zajedničke fotografije sa mladencima.

Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top