POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE, SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PREOKRETE

pixabay.com

Lifestyle

POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE, SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PREOKRETE

Škorpija će vladati od 23. oktobra, pa sve do 22. decembra

Pred nama je period kada ćemo se suočiti sa svim našim strahovima, ali i uspeti da se izborimo sa njima.

Meseci pred nama će biti izazovni i mnogi će se odvažiti da se uhvate u koštac sa svim problemima koji su ih godinama mučili. Potisnute emocije, strahovi, nelagode, sve to izalzi na površinu, a Škorpija nam daje priliku da sve to prevaziđemo konačno.

Ovu vladavinu Škorpije obeležiće određene komplikacije, borba, ali na kraju i veliko olakšanje i boljitak. Shvatićemo da imamo moć da promenimo ne samo svoju stvarnost već i same sebe.

Škorpija je pored toga i simbol seksualnosti, pa su moguće i avanture, slučajevi fatalne privlačnosti i zabranjene veze u kojima je strast jača od razuma. Odnosi kojima smo nezadovoljni sada ulaze u krizni period.

Vreme je za iskrenost jer samo tako možemo da raščistimo sve ono što smo gurali pod tepih mesecima.

Odličan je period za planiranje budućih poslovnih poteza. Sve što isplanirate u ovom periodu rezultiraće uspehom u budućnosti.

Ovaj astro period bićeizuzetno povoljan za sve Škorpije, zato dobro iskoristite priliku koje vam zvezde daju.

U toku vlaadavine Škorpije dogodiće se 3 značajne prektenice i to:

Mladi Mesec u Škorpiji 4. decembra simbolizuje završetak nečega, događaje koji najavljuju početak kraja. Osnažuje nas da shvatimo kako imamo moć da promenimo sve ono što nije dobro za nas.

U razdoblju od 9. do 19. decembra Mars i Merkur u Škorpionu primaju izazovne aspekte Saturna i Urana. Komunikacija i delovanje će biti otežani. Suočavamo se s preprekama i ograničenjima koji nas usporavaju kako bismo jasnije videli i kvalitetnije rešili problem. Moguće je i da nešto izgubimo, kako bismo negde drugde dobili. Ne donosite nagle i impulsivne odluke. Pripazite na novac.

Pomračenje meseca 19. decembra u znaku Bika podstiče nas da revidiramo i stabilizujemo finansijsku situaciju i osvestimo svoj unutrašnji kapital, naše vrline, znanja i iskustva. Ovo pomračenje može da nam pomogne da odustanemo od nezdravih odnosa. Ako to ne učinimo mi, životne okolnosti će se tako složiti da nećemo imati mnogo izbora.

Bliczena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top