AKO OD PARTNERA ČUJETE OVE 2 REČENICE TO JE LOŠ ZNAK

pixabay.com

Ljubav i seks

AKO OD PARTNERA ČUJETE OVE 2 REČENICE TO JE LOŠ ZNAK

Izbegnite razočarenje i reagujte na vreme. Ukoliko čujete ove rečenice vreme je da prekinete svaki kontakt sa partnerom, takva veza je osuđena na propast, slažu se svi bračni savetnici.

Ako partner izgovori ove rečenice jasan je znak da nešto ne štima u vašem odnosu:

1. Ona mi je samo drugarica

„Omiljeno opravdanje momaka koji flertuju gde god stignu i ne mogu da se skrase pored jedne žene. Tokom karijere koja traje punih 20 godina veliki broj razvoda započeo je upravo ovom rečenicom. Ukoliko mu je stalo do vas neće vam nikada dati povod da posumnjate u njegovu vernost. S druge strane, ukoliko ne prekida odnos sa „drugaricom“ već vasa ubeđuje da ste vi pogrešno protumačili njihov odnos, jasno vam je da je vreme da spakujete stvari i odete od njega glavom bez obzira.“

„Ne trpite ovo i nemojte se pretvarati da ste moderna devojka koja ne obraća pažnju na „male stvari“. Niste histerični i ne dramatizujete situaciju – samo zahtevate poštovanje prema sebi i to je sasvim u redu“, kaže Lisa Harli, bračna savetnica.

2. Ti nisi kao ostale

„Momak koji izgovara ovu rečenicu je pokvare do srži, a prema vama ne gaji iskrene emocije“, tvrdi Lisa.

„Naravno, sve devojke su različite i svaka je neverovatna na svoj način. Dakle, reći da se razlikujete od drugih ljudi istog pola nije kompliment. Jeftino i banalno – tako se može opisati ova „pohvala“.

„Momci koji ovo kažu ubeđeni su da vam daju najbolji kompliment na svetu, a istina je da su neiskreni i da im nije stalo do vas, pa zato koriste jeftine i isprobane trikove. Budi kao ostale devojke, devojko.“

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top