Ko nas *ebe kada nam je triko Jovane Jeremić tema dana

Printscreen

Lifestyle

Ko nas *ebe kada nam je triko Jovane Jeremić tema dana

Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink Jovana Jeremić ovog jutra, u cik zore, pojavila se u studiju u tirkiznom svetlucavom trikou sa rukavicama, spremna da sa gostima povede razgovor o društveno političkim temama. Nisam očevidac, ali mogu da zamislim koliko je tragi-komično, uostalom kao i sve u Srbiji, izgledalo kada je recimo izveštavala o broju preminulih od korone ili o ceni ulja, dok bljesak trikoa udara u kameru.

Zamislite, ako možete, da ste se zajebali pa prihvatili gostovanje kod nje u Jutarnjem programu, recimo neki ste forenzičar ili doktor ili profesor, a Jovanica ušeta u trikou i onako kako ona ume počne da vodi emisiju.

Show must go on! Definitivno je skapirala formulu “uspeha” ovde, pa ne časi časa da šokira javnost i postane tema važnija od svih onih o kojima se tog jutra pričalo.

Jebo koronu, povišice, Vučićeve posete, Brisel, Angelu Merkel, vakcinaciju dok Jovana lista štampu rukavicama poput “moćnog rendžera” kako su je nazvali u brojnim komentarima koji su na račun njenog izgleda buknuli danas.

Ne bih zvučala kao baba koja kuka za nekim boljim vremenima kada se znalo kako voditelj treba da izgleda, otvorena sam za novine, ali svetlucavi triko pripijen uz telo voditeljke Jutarnjeg programa izgleda kao stvarnost Srbije – spolja gladac iznutra jadac ili šta god već. Skoro pa kao kad Vučić pompezno i gordno najavljuje pomoć penzionerima (kao da je pruža iz svog novčanika) a onda ih skemba sa povišicama ulja, brašna…

jovana jeremic triko

Bez zezanja, Jovana se pojavila u studiju kao da je negde na sred postavljena šipka, ugasiće se svetla, upaliti lajt šou i onda će da se vrti oko šipke dok na kajronu piše: Danas u Jutarnjem programu spektakularni “ples” Jeremić Jovane. Pa čak ni tad ne bi bilo ništa novo, ako imamo u vidu da je na TV Happy vodila Uskršnje jutro part one and two sa Palmom i Darkom Lazićem.

I nije ona kriva, ona je nus proizvod onoga što danas živimo, onoga što narod želi da gleda, onoga što privlači pažnju, prodaje reklame, povećava gledanost, čitanost, zaradu.

Za koju godinu očekujem da će na TV-u nići “voditeljke” koje će u kupaćem kostimu voditi vremensku prognozu, jer mi postajemo jedan veliki rijaliti gde se ne zna ni ko pije ni ko plaća, gde je formula “leba i igara” odavno pokazala svoj uspeh. Gledaš i čudiš se Jovani u trikou dok cena ulja i ko zna svega još… raste.

Došli smo do tačke kada se čini da ništa drugo ne radimo osim svađanja oko vakcinacije na mrežama i komentarisanja skandala Jovane Jeremić (evo i ja sam uhvaćena).

Svetla budućnost je pred nama.

Luftika/Jovana Kešanski

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top