Aleksandra Vasković u kombinaciji koja je spoj modernog i ležernog stila

Printscreen/Instagram

Moda

Aleksandra Vasković u kombinaciji koja je spoj modernog i ležernog stila

Supruga pevača Leksington benda odlučila se da ponese odevne komade koji su pravi odgovor na oktobarsko vreme, a ujedno i odraz savršenog jesenjeg stila.

Supruga pevača Leksington benda Bojana Vaskovića, Aleksandra je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz Studentskog parka u pravom jesenjem autfitu koji predstavlja kombinaciju modernog, ležernog i praktičnog stila.

Naime, onda je za šetnju po Beogradom odabrala da obuče popularnu kombinaciju beličastih laganih pantalona i džempera istog dezena i nijanse, koja joj je isticala figuru, a ujedno bila dovoljno topa da odgovori na vremenske prilike.

Međutim, upečatljiv je bio i njen tedi šeširić koji je davao moderan izgled njenoj kombinaciji, uz beličasti kaput koji je svojim širokim i neobaveznim krojem još više naglašavao Aleksandrinu mladolikost.

 

Ali to nije sve, braonkaste cipele i torba preko ramena su začinili ovu kombinaciju i dali posebnu notu njenom stajlingu.

 

— Koliko volim jesen, a još kada je okupana suncem čini mi se da ne postoji ništa lepše. Lep vikend vam želim! -napisala je ispod fotografije.

 

Kako vam se dopada njena kombiacija?

 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top