Ima 63 godine i NAJBOLJE NOGE NA PLANETI

Printscreen/Instagram

Poznati

Ima 63 godine i NAJBOLJE NOGE NA PLANETI

Iako je odavno zašla u sedmu deceniju života, Šeron Stoun i dalje fascinira izgledom gde god da se pojavi. Godine joj ništa ne mogu, pa je tako na venecijanskim ulicama privukla svu pažnju i znatiželjne poglede javnosti dok je između dva zgodna muškarca šetala u maloj crnoj haljini sa dubokim šlicem, ali i dekolteom koji su prekrivale tek neke tračice, a sve za potrebe snimanja reklame za poznati brend „Dolče i Gabana“.

U izazovnim odevnim kobinacijama nikada ne greši, a saradnja sa ovim čuvenim svetskim brednom pokazuje se kao pun pogodak. Crna uska haljina sa dugim rukavima samo je istakla vitku liniju poznate glumice koja trenutno ima 63 godine, dubok šlic stavio je u prvi plan njene vitke noge, a prozirni materijal i tračice na dekolteu njeno grudi. Sve je bilo upotpunjeno sandalama sa kajšićima koje su doprinele glamuroznom izgledu.

Na držanju i eleganciji mogle bi da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice, a Šeron je pokazala da uživa u kreacijama i materijalima ovih modnih magova.

Uz objavljenu fotografiju Šeron je samo kratko napisala: “Moj sveti tim Paris Libi i Bruni. Volim vas. Šeron”, a svoje oduševljenje nisu sakrile ni mnoge poznate ličnosti koje su hvalile glumičin izgled u komentarima.

Žena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top