Monohromatski stajling Jelene Karleuše s potpisom njenog OMILJENOG modnog brenda

Printscreen/Instagram

Poznati

Monohromatski stajling Jelene Karleuše s potpisom njenog OMILJENOG modnog brenda

Jelena Karleuša je za veče u Dubaiju odabrala stajling u jednoj nijansi i s potpisom modne kuće Versače, a nije propustila priliku ni da se obrati Donateli Versače lično!

Pevačica Jelena Karleuša otputovala je u Dubai, a kako to obično biva kada je u ona u pitanju, uvek koristi priliku za modne igre! Ovog puta je red došao na njen omiljeni modni brend, a to je ― Versače!

Karleuša je mnogo puta do sada pokazala kakvu odeću i obuću s potpisom modne kuće Versače ima u svom ormaru, a nedavno je kupila cipele u pink nijansi koje su glavni modni trend jeseni.

Modna kuća Versčce predstavila je novu kolekciju obuće, a modeli koji dominiraju jesu cipele sa platformom! Influenserke nisu časile časa da ponesu svoj model, a među njima svakako je italijanska superpopularna influenserka Kjara Feranji, koja ima crveni model.

Karleuša je svoje nove omiljene cipele ponela u Dubai, gde ih je ukombinovala u zanimljivom monohromatskom stajlingu. Mini pink haljinu bez bretela ukombinovala je sa pink čarapama i nezaobilaznom obućom.

Pevačica nije propustila priliku da se obrati i Donateli Versaće, sa kojom je u prošlosti već sarađivala, kada je bila ekskluzivni gost na njenoj reviji u Milanu.

― Donatela je kao moja maćeha. Ćao, Donatela, da li si to ovako zamislila? ― pitala se Karleuša.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top