Ovo je lepi Italijan kojem je ćerka Siniše Mihajlovića rodila ćerku!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo je lepi Italijan kojem je ćerka Siniše Mihajlovića rodila ćerku!

Siniša Mihajlović postao je deda, njegova mlađa ćerka Virdžinija Mihajlović (23) na svet je donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Violante

Naime, Virdžinija i njen verenik, fudbaler Alesandro Voglaćio (23), devojčici su dali italijansko ime – Violante.

„Dobro došla na svet ljubavi mog života. Danas 28. oktobra u 7.06 rodila se Violante Voglaćio. Najveća emocijo mog života, mnogo te volimo“, uz fotku bebe napisala je novopečena mama Virdžinija.

Inače, fudbaler je Mihinu ćerku verio nedavno u luksuznoj vili pored bazena. Tim povodom ona je objavio emotivnu poruku i pokazala koliko ga voli.

Još 21. juna pitao si me da se udam za tebe i od danas DA ljubavi moja, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i uvek ću te voleti svom snagom svog srca – napisala je Mihina ćerka u opisu fotografije koju je podelila, a na kojoj se vidi i luksuzan verenički prsten.

– Još 21. juna pitao si me da se udam za tebe i od danas DA ljubavi moja, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i uvek ću te voleti svom snagom svog srca – napisala je Mihina ćerka u opisu fotografije koju je podelila, a na kojoj se vidi i luksuzan verenički prsten.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top