Porodila se Marija Petronijević

Printscreen/Instagram

Poznati

Porodila se Marija Petronijević

Lepa srpska glumica Marija Petronijević postala je mama!

Glumica Marija Petronijević porodila se i na svet donela dečaka, teškog 4.060 grama.

Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju, piše Kurir.

Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodala je da ne sumnja da će sve stići.

― Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije ― ističe Marija.

Glumica je, inače, jedna od retkih poznatih ličnosti koje su uspele da sakriju identitet svog izabranika daleko od očiju javnosti. Ko je muškarac koji je osvojio šarmantnu glumicu?

― Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako ― pričala je Marija.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top