3 STVARI NA KOJE ĆE PRAVA DAMA POTROŠITI NOVAC BEZ RAZMIŠLJANJA

pixabay.com

Lifestyle

3 STVARI NA KOJE ĆE PRAVA DAMA POTROŠITI NOVAC BEZ RAZMIŠLJANJA

Dobar stil je više od frizure, odeće i šminke…

Ako želite da bude najbolja verzija sebe, uove 3 stvari uvek treba da ulažete:

1. Zdravlje

U puder možete ulagati koliko hoćete, ali ako imate problematičnu kožu koju pokušavate da njime maskirate, onda će vam dermatolog biti potrebniji. Možete kupiti najskupocenije šampone, ali ako vam kosa opada šakom, pomoć možete dobiti samo od doktora. Možete utrljati kreme u nadi da ćete poboljšati ten, ali ako je problem nezdrava ishrana, vredi prvo protresti frižider i navike u ishrani.

Stoga, umesto desetak skupocenih krema i korektora, negovana dama će radije potrošiti na:

specijalistu koji rešavaju određeni problem (kosa, koža, zubi);
na zdravu hranu, vitamine i suplemente;
masažu, saunu, bazen …

2. Držanje, gestove

Ženstvenost je zaista povezana sa lakoćom pokreta, glatkoćom, ležernošću. Trzavi pokreti, pogrbljeno držanje, nagli gestovi, hod sportiste koji je uganuo nogu na takmičenju – sve to, naravno, oduzima lepotu jednoj ženi.

Pitate: „Kako se uložiti u ovo?“ Prvo, postoje kursevi koji mogu naučiti žene lepoti pokreta. Drugo, možete se prijaviti za ples ili jogu – oboje podučavaju pravilno držanje tela. Treće, prednosti masaže su nezamenljive.

3. Sposobnost lepog govora

Nažalost, u savremenom svetu sve više ljudi može da piše podnošljivo, ali u isto vreme nisu baš dobri u govoru. Razlog je jednostavan – sve manje pričamo naglas, sve više komunikacije ide na mesindžere. Bilo koju veštinu treba stalno trenirati, a pošto nemamo s kim da razgovaramo, onda je ova veština izgubljena.

A ako možete da govorite lepo i kompetentno, ovo je već uspeh! A ako to uradite i prijatnim glasom bez piskavih nota, tiho, ali jasno, onda vam generalno možemo čestitati.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top