Dirljiva priča bivšeg bračnog para!

Printscreen/Instagram

Poznati

Dirljiva priča bivšeg bračnog para!

Rastanak čuvene voditeljke i glumca pratilo je više poštovanja i ljubavi nego što ih ima u nekim brakovima

U medijima se često piše o odnosu koji voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov imaju godinama nakon što su se rastali i često se navode kao primer zrelog ponašanja i uzajamnog poštovanja.

Bivši bračni par, a danas najbolji prijatelji, roditelji su dečaka po imenu Lazar, koji je centar njihovog sveta.

Kako je Nataša jednom prilikom istakla, kao i svaki razvod, ni njihov nije bio lak, a ona je opisala dirljiv trenutak kada se iseljavala iz zajedničkog doma.

— U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja… da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo — deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: „Ti si mnogo dobar čovek“. Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim — rekla je svojevremeno Nataša za Hello.

Voditeljka važi za jednu od najlepših na našim malim ekranima, a Srđan je istakao da nije samo njena lepota to što je u njemu probudilo ljubav.

— Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. Nju je nemoguće ne voleti — ispričao je on.

Nataša je tom prilikom istakla i da su se razvodom spasili mnogih negativnih emocija.

— Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti… Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno — objasnila je ona.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top