Maja Berović objavila fotografije sa suprugom koje bude najlepše emocije

Printscreen/Instagram

Poznati

Maja Berović objavila fotografije sa suprugom koje bude najlepše emocije

Pevačica je pozirajući u tamnom ambijentu i garderobi sa svojim suprugom napravila fotografije koje će oduševiti sve koji ih vide jer su protkane najdivnijim osećanjem – ljubavlju.

Trudna pevačica Maja Berović na svom Instagram profilu objavila je emotivne fotografije na kojima pozira sa svojim suprugom Alenom Dragosavom.

Oni su pozirali u tamnom ambijentu, kako bi njihova ljubav došla u prvi plan. Alen ju je grlio jednom rukom, dok mu je druga ruka bila na Majinom stomaku, što je posebno raznežilo sve.

Podestimo da je Maja već pet godina u braku sa Alenom Dragosavom, kada su svoju ljubav krunisali na grčkom ostrvu Rodos, ali kako navodi pevačica sve između njih je počelo kada je ona imala sedamnaest godina:

― Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe― ispričala je Maja jednom prilikom. ― On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top