OVO SU NAJMODERNIJE ŽENE SRBIJE

Printscreen/Instagram

Moda

OVO SU NAJMODERNIJE ŽENE SRBIJE

One su neustrašive, žive modu ali imaju svoj lični pečat!

Pitanje da li neka osoba ima stila ili ne je uvek škakljivo. Od toga da li neko slepo prati trenove ili ima puno novca, do toga da neko može i na buvljaku da se obuče i da izgleda kao milion dolara stvar je ozbiljnog talenta koji, složićete se, nemaju svi.

Mi smo odabrali 10 žena iz javnog života koje su se istakle svojim hrabrim, modernim odabirima i koje se uvek izdvajaju iz mase i skreću pogled na sebe gde god da se pojave. Nekada i pogreše ali to im naravno nećemo zameriti.

1. MILENA RADULOVIĆ

Jedna od naših najlepših glumica koju trenutno gledamo u seriji „Beležnica profesora Miškovića“ uvek izgleda ženstveno i doterano. Milena bira bezvremenske komade poput mačkastih naočara i male crne haljine, a najčešće za crveni tepih i javna pojavljivanja bira crveni karmin koji joj savršeno.

2. MARIJA TARLAĆ

Dvehiljaditih je bila jedna od najtraženijih modela na našoj modnoj sceni, a poslednjih nekoliko godina vredno radi na razvijanju svog brenda koji nosi njeno ime i prezime. Marija Tarlać voli dezene i neobične krojeve. I to je prenela uspešno i na svoje kolekcije.

3. DUNJA JOVANIĆ

Ona je jedna od naših najuspešnijih influenserki, svojom kreativnošću kada je u pitanju izrada video klipova skupila je preko 300.000 pratioca, a najčešće je prate žene i devojke koje svojim stilom inspiriše svakoga dana. Ona voli dečački izgled. Predimenzionirani blejzeri i muške pantalone, uske majice i trikotaža sa interesantnim otvorima su definitivno njen izbor. Ali ona takođe savršeno barata i sa jarkim bojama i detaljima. Svakako je upečatljiva!

4. JELENA IVANOVIĆ

Ona je bila jedna od jedinih naših manekenki koja je sredinom devedesetih otišla u beli svet i hodala na pisti za neka od najvećih imena poput Žan Pola Gotjea. Danas radi kao skaut i menadžer. Udata je za poznatog glumca Branislava Tomaševića sa kojim ima dvoje dece. Njen stil se definitivno razvijao u modni metropolama, ona ne prati trendove. Poslednja promena koju je uradila se desila pre par meseci kada je ošišala svoju dugu prepoznatljivu kosu. Tek sada izgleda šik, da li se slažete?

5. KRISTINA BEKVALAC

Rođena sestra Nataše Belvalac i žena koja se bavi modom već više od deset godina svoj stil prilagođava trendovima (ipak je to njen posao) ali svoju platinasto plavu kosu ne menja ni z aživu glavu. Kristina voli farmerice, neutralnu paletu boja i sportski šik.

6. SARA JO

Ona je pevačica ali ikona modernog talasa koji je zahvatio Srbiju od momenta kada se pojavila. Svojom kreativnoću i slobodom na sceni se izdvojila svojim prvim nastupom na takmičenju „Prvi glas Srbije“ 2013. godine. Iako nije pobedila, već zauzela II mesto, Sara je prestaje da radi na muzici ali i svom imidžu.

7. LENA KOVAČEVIĆ

Poznato je da pevačica Lena Kovačević važi za ženu istančanog ukusa. Bez previše pompe, pristojno i elegantno Lena uvek uspe da ostavi bez teksta modne kritičare. Ona uvek bira elegantne klasične komade koji joj stoje perfektno.

8. DUŠKA JOVANIĆ

Ona je modna ikona Beograda. Ona je novinar, pisac i od skoro neko ko vredno radi na ekranizaciji ličnosti iz stare Jugosavije kroz dokumentarne filmove. Poslednji poduhvat slavne Duške je scenario za dokumentarac o slavnom Branislavu Pešiću, najvoljenijem gradonačelniku Beograda. Njen stil odiše klasikom sa malim pomakom. Najudobnije se oseća u crno-beloj kombinaciji, a svoj stil ne može da zamisli bez male crne haljine, bele košulje, crnih pantalona, zatvorenih sandala sa „kitten“ štiklom.

9. JELENA GAVRILOVIĆ

Ona je talentovana, zgodna, prelepa. Stil naše poznate glumice odiše ženstvenošću. Saten svila, neutralne i jarke boje uvek savršeno uklopljene.

10. TAMARA KALINIĆ

Iako se bavi modom i sarađuje sa najpoznatijim modni brendovima poput Šanela, Sen Lorena i Prade, Tamara Kalinić je poslednjih 10tak godina pažljivo brusila svoj stil. Danas je ona neko ko inspiriše žene širom sveta svojim modnim odabririma. Iako i dalje voli boje, ona se odlučila za minimalizam, sportski šik i seksi večernje toalete koje nosi sa vrtoglavo visokim potpeticama.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top