Anđelina Džoli u veličanstvenoj haljini koja će vam izmamiti uzdah

Printscreen/Instagram

Poznati

Anđelina Džoli u veličanstvenoj haljini koja će vam izmamiti uzdah

Nakon decenija lutanja holivudska glumica Anđelina Džoli pronašla je svoj stil i nikad nije lepše izgledala na crvenom tepihu, a proteklih nedelja je jednostavno procvetala!

Glumica Anđelina Džoli trenutno promoviše svoj novi film „Večni“ (Eternals), zbog čega je češće nego inače viđamo na crvenom tepihu i ispred foto-objektiva, a sada je priredila svoju obožavaocima pravu poslasticu.

Holivudska lepotica je pre premijere ovog „Marvelovog“ ostvarenja u Londonu učestvovala u fotografisanju u organizaciji kompanije „Dizni“, a tom prilikom nastali su možda i najlepših snimci Anđeline Džoli tokom dve i po decenije, koliko se svet divi njenom šarmu.

Glumica i režiserka je pozirala fotografu Misanu Harimanu u očaravajućoj haljini zlatnih tonova i u kraljevskom stilu.

U pitanju je model čuvene kuće Valentino iz Haute Couture kolekcije za jesen i zimu 2018. godine čiji gornji deo čini pripijen rupičasti korset sastavljen u obliku lišća i grančica, a od kukova se širi u bogatu suknju sa šlepom. Haljina je balskog kroja i otkriva ruke, naglašavajući Anđelininu vitkost i prirodnu lepotu, a glumica je kosu uplela u nisku i labavu pletenicu, dok joj poneki pramen uokviruje lice.

Džolijeva je potom i na samoj londonskoj premijeri nosila Haute Couture haljinu koju potpisuje Valentino.

Glumica je poznata po vrlo efektnim i elegantnim izdanjima za crveni tepih, koja odišu klasičnim glamurom uz notu njenog prepoznatljivog stila. U poslednje vreme koristi usluge stiliste Džejsona Boldena, koji sarađuje s velikim brojem slavnih dama, a razlika je očigledna, budući da ne pamtimo kada je Anđelina imala modni promašaj.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top