Nova fotografija Marije Petronijević s bebom otapa srca

instagram/Printscreen

Poznati

Nova fotografija Marije Petronijević s bebom otapa srca

Harizmatična Marija Petronijević nedavno se porodila i na svet donela svog sina prvenca, a njihove zajedničke fotografije su očaravajuće

Srpska glumica Marija Petronijević pre nekoliko dana na svet je donela svoje prvo dete, zdravog dečaka. Mališan je na rođenju dobio čistu desetku, a rođen je sa 4.060 grama.

Glumica je odmah podelila na Instagramu prvu fotografiju s naslednikom iz porodilišta, a čestitke su se samo nizale. Marija i beba ponovo su pozirali za pratioce s društvenih mreža, a glumica je otkrila da još malo idu kući da upoznaju tatu i ostatak porodice.

— Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva — napisala je Marija u opisu fotografije s dečakom.

Marija Petronijević
FOTO: INSTAGRAM

Inače, Marija je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Ona je objasnila da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodala je da ne sumnja da će sve stići.

― Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije ― ističe Marija.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top