Sofija Milošević očarala elegantnim stajlingom koji nije tipičan za TRUDNICE (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Sofija Milošević očarala elegantnim stajlingom koji nije tipičan za TRUDNICE (FOTO)

Manekenka ostavlja bez teksta svojim izdanjima u drugom trimestru trudnoće.

Poznata manekenka Sofija Milošević veoma je srećna što će se za par meseci po drugi put ostvariti u ulozi majke sa izabranikom Lukom Jovićem.

Iako je kada je se kamere ugase porodična žena koja sve vreme provodi sa naslednikom Aleksejem, na profesionalnim fotografijama uvek izgleda šik, sofisticirano, moderno i otmeno, a tome svedoče dokumentovani momenti u crnoj haljini bez rukama, ali sa dubokim šlicem.

Iako je u drugom trimestru trudnoće, Sofija nema ništa protiv izazovnih stajlinga, a ovu na prvi pogled jednostavnu haljinu osvežila je mrežastim čarapama, kožnim čizmama i torbicom modne kuće „Jalizé“.

Ova zavodljiva plavuša trudničke dane provodi rasterećeno i ispunjeno, te nestrpljivo broji dane da na svet donese i drugu bebu.

Podsetimo, Sofija i Luka su nedavno proslavili prvi rođendan mezimcu Alekseju, a kada je reč o javnom eksponiranju dece, manekeneka ima jasan stav.

„Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke“, istakla je nedavno za medije.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top