POTRESNA ISPOVEST DANIJELE MARTINOVIĆ…

Printscreen/Instagram

Poznati

POTRESNA ISPOVEST DANIJELE MARTINOVIĆ…

Pevačica danas ima 50 godina, a šanse za biološkim potomstvom sve su manje

Dok region bruji o Petru Graši i njegovoj vezi sa ćerkom Tončija Huljića, 15 godina mlađom Hanom Huljić, svi su zaboravili Danijelu Martinović.

Izgleda da se Grašo snašao, ali šta radi Danijela kad ostane sama nakon dvadeset i kusur godina veze?

I dok mnogi pričaju kako je mlada Hana trudna, te da je Petar upravo zbog potomstva odlučio da ostavi Danijelu, prisećamo se jednog intervjua pevačice u kojem je govorila o neostvarenom majčinstvu:

Ispovest Danijele Martinović je ogoljena i iskrena, a umetnica, koja osim pevanja i piše, objasnila je svojevremeno kako se nosi sa time što se nije ostvarila u ulozi majke, te i kako u najtežim trenucima pronalazi inspiraciju za stvaranje.

„Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine,“ pričala je Danijela za Jutarnji, pre par godina.

Pevačica je takođe tada ispričala, bez trunke zadrške, da priželjkuje da se ostvari kao majka, te da nije odustala od svoje želje, ali da ipak smatra da, ako se to ne dogodi, može pronaći svoju sreću bez deteta.

„Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi“, rekla je bivša partnerka Petra Graša svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top