NAJELEGANTNIJE IZDANJE TAMARE KALINIĆ

instagram/Printscreen

Moda

NAJELEGANTNIJE IZDANJE TAMARE KALINIĆ

Naša najuticajnija blogerka Tamara Kalinić nedavno se pojavila na crvenom tepihu u Kataru, i to u zaista prelepom izdanju.

Tamara se nedavno pojavila na svečanosti koju organizuje FTA, neprofitna organizacija koja podržava dizajnere sa Bliskog istoka i iz severne Afrike.Tom prilikom ona je zablistala u sivoj dugoj haljini oštrih linija i neobičnog kroja oko struka.

Poseban detalj ove haljine u svetlosivoj boji bio je plašt koji se protezao po podu.Ova kreacija nosi potpis brenda Off White, a iza nje stoji čuveni dizajner Verdžil Ablo, inače jedan od najpoznatijih kreatora današnjice i umetnički direktor muške linije brenda Luj Viton.

Da sve bude još glamuroznije, Tamara je uz ovu haljinu ponela i divan komplet Chopard nakita – raskošnu ogrlicu i minđuše, te je zaista izgledala zanosno.Na njenu lepotu nije ostao imun ni sam kreator ove toalete.

Naime, Ablo je Tamarine fotografije koje je ona postavila na Instagram opisao jednostavno – bez mane. To je još jedan dokaz da je dobra haljina tek komad odeće dok je ne ponese neko sa stilom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top