Dom pun raskošnog CVEĆA, široki osmeh i zavodljivi STAJLING

Printscreen/Instagram

Poznati

Dom pun raskošnog CVEĆA, široki osmeh i zavodljivi STAJLING

Iako je u drugom trimestru trudnoće nema nameru da se povuče sa društvenih mreža, već inspiriše svojim modnim ukusom.

Harizmatična manekenka i uspešna modna dizajnerka Sofija Milošević svakim danom oduševljava publiku svojim trendi stajlinzima koji su posebno došli do izražaja otkako je po drugi put u blagoslovenom stanju.

Sofija u drugom trimestru trudnoće za profesionalna fotografisanja, editorijale i izlaske bira veoma zavodljive stajlinge koje mogu izneti mame pune samopouzdanja.

Ovog puta platinasta plavuša pozirala je okružena cvetnim aranžmanima, a na sebi je imala pamučni top dugih rukava, suknju istog materijala sa šlicem koji je otkrivao vitke noge, i sandale na šniranje moderne kajsijaste nijanse.

Sofisticiranu modnu kombinaciju potpisuje američki brend „FashionNova“ koji postaje sve popularniji među devojkama širom sveta.

Miloševićeva planira da bude aktivna na društevnim mrežama sve do porođaja s obzirom na to da sve protiče po planu, a uskoro će uživati sa izabranikom Lukom Jovićem, naslednikom Aleksejem i bebicom kao četvoročlana porodica.

Manekenka je ove jesenje sezone ljubiteljka pastelnih nijansi i udobnih materijala, te imamo prilike da je vidimo i u rolka – haljinama i kožnim čizmama sa potpeticom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top