DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2021.

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2021.

OVAN

Dobro se snalazite na svom poslu. Zadovoljni ste rezultatima koje postižete na ovom planu. Voljena osoba će pokazati da je spremna da se maksimalno posveti vama i vašim potrebama. Prolazna malaksalost je moguća.

BIK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poslovne promene. Spremni ste da menjate ono što vam ne odgovara. Očekuje vas miran dan u odnosu sa voljenom osobom. Znate da možete da računate na nju. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI

Danas vas čeka dan u kojem ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Možete da očekujete povoljan period. Moguće je da ćete imati zanimljivo poznanstvo koje će vas voditi do nove veze. Odlično zdravlje.

RAK

Očekuje vas prilika da poboljšate svoju zaradu. Bićete zadovoljni poslovnim okolnostima. Osoba koja vam se dopada će postati malo drugačija prema vama. Osećate da postoji interesovanje i sa njene strane. Manji problemi sa grlom.

LAV

Ako čekate pravi trenutak za pokretanje privatnog posla, spremite se jer on uskoro dolazi. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom polju. Osoba koja vam se dopada će vam prići. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

Nećete moći da ostvarite sve planove koje imate u vezi posla. Moguće je da postoje kočnice koje su van vašeg uticaja. Ako postoji problem sa voljenom osobom, iskreno o svemu popričajte. Potrebno je da više pazite na zdravlje.

VAGA

Vi se generalno dobro snalazite na poslu. Zadovoljni ste rezultatima koje na ovom polju ostvarujete. Voljena osoba će pokazati da ima jaka osećanja prema vama i da želi ozbiljniju vezu. Zdravlje vam je odlično.

ŠKORPIJA

Iako na polju posla imate probleme, nećete odustati tako lako. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa komplikacijama. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom imate nedefinisan odnos. Zdravlje je solidno.

STRELAC

Ukoliko ste želeli da napredujete na poslu, ukazaće vam se prilika za tako nešto u narednom periodu. Iako su emocije između vas i partnera jake, postoji i dosta tvrdoglavosti pa ste skloni nesuglasicama. Problemi sa vidom.

JARAC

Danas ste naročito umorni i nemate dovoljno motivacije za posao. Moguće je da vam i osnovne obaveze padaju nekako teško. Došli ste do konfliktne situacije u odnosu sa partnerom. Sinusi su vam osetljivi danas.

VODOLIJA

Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i planirate da se posvetite traženju nekog dodatnog posla. Iako ste mislili da ćete sa trenutnim partnerom doći do braka i zajednice shvatili ste da to ipak nije slučaj. Proverite štitnu žlezdu.

RIBE

Danas vam neće biti baš lako da ostvarite sve svoje planove. Važno je da pokažete dovoljno strpljenja. Hladne glave razmišljajte o tome da li ćete ostati u emotivnoj vezi ili ne. Preporučuje vam se više sna.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top