On joj je pokazao da nisu svi MUŠKARCI isti

Printscreen/Instagram

Poznati

On joj je pokazao da nisu svi MUŠKARCI isti

Pevačica ne krije koliko je znači podrška i prisustvo porodice u svim životnim segmentima, a ova fotografija nema cenu.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac trenutno boravi sa porodicom u Vrnjačkoj Banji, gde ima zakazan nastup, a slobodno vreme iskoristila je da uživa sa sestrićem Noom koji je miljenik čitave familije, pored njenih naslednica Hane i Katje.

Nata je objavila putem svog Instagram profila emotivnu poruku i forografiju upućenu preslatkom dečaku koja je naišla na oduševljenje publike i mnoštvo pozitivnih komentara.

— Biti njegova tetka je najbolja stvar na svetu. Bila sam pored tvoje mame i držala je za ruku, dok si dolazio na svet, prva te u naručje uzela. Rodio si se i pokazao mi da nisu baš svi muškarci isti. Tvoja mama, čim bude videla ovu fotku, nazvaće me, kritikovaće boje, kadar, podvaljak, isečenu Lanu i smeće na podu, garderobu. Na slici vidim samo tvoj osmeh. Voli te tetka Naki. — napisala je s ponosom pevačica, a potom se oglasila i njega rođena sestra Kristina koja je kratko prokomentarisala prizor.

— Plačem, kretenko.

Nataša Bekvalac
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Poznato je da Bekvalčeva održava blizak odnos sa sestrama i njihovim naslednicima, a prava prodična okupljanja dešavaju se u njenoj vikendici u Čeneju gde dečica imaju prostora za sve igrarije u prirodi.

Kristina, Nataša i najstarija Dragana pravi su primer idiličnog odnosa, ali profesionalne saradnje, s obzirom na to da je pop zvezda svoj imidž, stajlinge, negu i frizure prepustila upravo njima.

I sestričina Sara Šekularac Zoi krenula je Natinim stopama, te dokazuju da je ženska linija veoma veoma talentovana za muziku i scenu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top