Marina Radoš: Ovo su istine o životu koje nisam htjela čuti ranije

pixabay.com

Lifestyle

Marina Radoš: Ovo su istine o životu koje nisam htjela čuti ranije

Možda nisu istine za svaku od nas.Možda bi ovu listu bilo bolje nazvati listom zabluda iz kojih sam izašla u svojoj tridesetoj.

Marina Radoš

Ili listom svega onog što nisam htjela čuti ni vidjeti do sada. Možda listom gorkih spoznaja do kojih sam došla. Možda listom novih zabluda. Kako god.

Dok sam tipkala listu osjećala sam se kao da izdajem sve svoje ideale.

No, ideali su ideali, a iskustvo je iskustvo. Znam da će vas neke stvari s ove liste razbjesniti. I mene su. Dok ih nisam prihvatila.

Muškarci ipak ne vole žene kojima ne treba puno (para). Što više tražiš od života i od muškarca, on će više davati. Ako tražiš malo od života, ako tražiš malo para, uvijek ćeš i od života i od posla od frajera dobiti – malo. Zatim će netko dobiti puno više. Skromnost je velika mana. Bila je zabluda da je vrlina.

Veza sa znatno mlađim frajerom vrlo vjerojatno će se raspasti. Bila je zabluda da godine nisu važne.

Bapske priče o odnosu muškarca i žene nisu gluposti. Vrlo često su surova istina i u modernom društvu. Zato, kad baba kaže – vjeruj babi. Bila je zabluda da su bapske priče gluposti. Babe su govorile da će pjevač ostaviti pjevačicu zbog mlađe cure i djece. Zar ne?

Majka nikad nije pogriješila u procjeni prijateljice. Bila je zabluda da griješi.

Muškarci (koji ih koriste) ne mrze prostitutke i sponzoruše. Mnogi od njih ih tretiraju bolje nego svoje rođene žene.

Bila je zabluda da su skromni muškarci dobri ljudi. Kada izvrtim film, najgori frajeri koje sam imala bili su autodestruktivna sirotinja. Plus kreteni. Muškarac koji je sposoban da zaradi, sposoban je raditi i na svemu ostalom.

Ne treba ostajati u vezama s psihički poremećenim ili nestabilnim osobama. Ne treba kriviti sam sebe zbog napuštanja takve osobe.

Bose noge po pločicama zaista imaju veze s upalom mokraćnih kanala. Bila je zabluda da mama laže.

Prijateljica koja vam najviše prigovara zbog loše veze ima vezu puno goru od vaše. Zabluda je da nam prijateljice govore sve.

Kod svakog frajera pale iste fore. Nijedan nije onoliko poseban koliko mi izmislimo.

Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top