KAKO JE ARIJANA OPROSTILA PRELJUBU SINIŠI MIHAJLOVIĆU

Printscreen/Instagram

Poznati

KAKO JE ARIJANA OPROSTILA PRELJUBU SINIŠI MIHAJLOVIĆU

Njihova bračna kriza od pre par godina postala je javna, kada su poruke koje je Siniša razmenjivao sa ljubavnicom izašle u javnost

Svi se slažu da Siniša Mihajlović ima sreće što je našao ženu poput Arijane. Osim što je izuzetno lepa i zgodna, ona je i požrtvovana supruga. To dokazuje nekoliko činjenica.

Kažu da se kvaliteti osobe najbolje pokažu tokom bolesti supružnika, a tom prilikom je Arijana pokazala da je žena kakva se retko rađa. Naime, ona je bila uz svog muža tokom svakog momenta njegove borbe protiv teške bolesti sa kojom se borio protekle dve godine. Rodila mu je petoro dece, ali najviše hrabrosti je pokazala tokom njegove preljube.

Danas je njihov brak primer mnogima, ali pre par godina javnost je šokirala teška bračna kriza kroz koju su Mihajlovići prolazili. Naime, Siniša je svojevremeno bio na udaru domaćih medija, zbog afere koju je imao sa poznatom starletom.

Siniša Mihajlović 2016. godine upoznao se na jednom beogradskom splavu sa starletom Sorajom Vučelić. U javnosti se tada pojavila i njihova prepiska koja je potvrđivala medijske napise o romansi koja je trajala nekoliko meseci.

I dok su Siniša i Soraja za medije ostali bez komentara i o ovom slučaju nisu želeli govore, mnogi su se pitali kako je preko svega prešla Sinišina supruga Arijana.

Brak Siniše i Arijane ostao je nenarušen, a čini se da je mudra Italijanka odlučila da ovu aferu izignoriše i sa svojim suprugom nastavi da neguje skladan odnos.

Nedavno su Siniša i Arijana obnovili bračne savete, a nedugo zatim dočekali su i svoju prvu unuku Violante.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top