PUN MESEC U BIKU donosi BURAN PERIOD

pixabay.com

Lifestyle

PUN MESEC U BIKU donosi BURAN PERIOD

Pomračenja u istom znaku se dešavaju jednom u 19 godina, pa se setite tog vremenskog okvira u svom ličnom životu da biste razumeli šta sada dolazi na dubljem nivou, možemo biti svesni emocija i strasti ali to je ono što moramo pustiti da prođe kroz nas

Pomračenje punog Meseca u Biku se dešava 19. novembra 2021. i biće direktno suprotno od Sunca u Škorpiji na nebu.

Pomračenja u istom znaku se dešavaju jednom u 19 godina, pa se setite tog vremenskog okvira u svom ličnom životu da biste razumeli šta sada dolazi na dubljem nivou, možemo biti svesni emocija i strasti ali to je ono što moramo pustiti da prođe kroz nas.

OVAN

Ovnovska energija je veoma snažna jer se vama pokreće polje komunikacije i planova, tako da je važno obratiti pažnju na moguće situacije u vezi posla i poslovne saradnje. Bitna je vaša energija od koje će bukvalno sve zavisi i koja će biti dobro iskorišćena ako budete koncentrisani i posvećeni.

BIKOVI

Vama ovaj pun Mesec daje vam mogućnosti da završite mnoge stvari posebno kada je u pitanju ljubav i odnosi na poslovnoj strani. Imaćete iznenadan priliv pozitivne energije koju treba dobro iskoristiti.

BLIZANCI

Pun Mesec kod vas izaziva oluju strasti i želja da se uspe posebno kada je u pitanju odnos u ljubavi. Budite svesni sebe i svojih emocija jer od toga zavisi kako će se partner postaviti prema vama.

RAK

Vama se aktivira energija koja se odnosi na ljubavne odnose i na taj način ste veoma nervozni i napeti zbog odnosa partnerom koji nije bas jednostavan. Partner vam pruža podršku, ali to nije iskreno od srca i to vas dodatno brine u ovom periodu.

LAV

Ovo nije lak period zbog uticaja punog meseca. Morate da nađete način da se izborite sa svojom sujetom i svim onim što ćete rešavati u narednih nekoliko dana. Podrška stiže od partnera i to je ono što vam daje stabilnost.

DEVICA

Devicu su veoma stabilne pod uticajem ovog Punog Meseca, zato za vas je najbitnije da se opustite i budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Ljubavni odnos je veoma naglašen što će od vas zahtevati previše emotivnog davanja.

VAGA Najbitnije je da razumete svoje emocije i emotivna stanja kroz koje prolazite već neko vreme. Budite spremni na razgovor sa partnerom jer od toga zavisi sve nadalje u vezi vašeg ljubavnog života.

ŠKORPIJA

Škorpije su pod jakim uticajem ovog Punog Meseca jer se aktivira energija sedmog polja, stoga na vama je da se dobro organizujete u vezi posla i poslovnih obaveza. Bićete izloženi očima javnosti i od vas se bukvalno traže nemoguće stvari.

STRELAC

Za vas je ovo idealan period da se okrene sebi i svojim željama. Morate da se posvetite sebi jer na taj način se hvatate u koštac sa sobom i partnerskim problemima od ranije. Nije važno ko je kriv, važno je biti u komunikaciji.

JARAC

Jarac kao znak obožava periode Punog Meseca jer tada dolazi do svoje suštine. Do kraja ovog meseca biće veoma važno da budete u skladu sa sobom i svojim željama jer od vas zavisi porodična situacija ali i odnos na poslu.

VODOLIJA

Vodolije su pod jakim uticajem ovog Punog Meseca u Biku koji pravi izazovan aspekt sa njegovom energijom. Bićete veoma nervozni i napeti zbog toga što nećete moći da se sastavite emotivno.

RIBE

Ovaj vodeni znak je stabilan pod uticajem Meseca i prija vam energija koja se dešava upravo ovih dana. Vaša potreba da se dokazujete u emotivnom smislu je veoma iscrpljujuća i bilo bi dobro da se okrenete ljudima koji vas pozitivno inspirišu.

Najžena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top