Šeherezada podelila uspomene iz porodilišta

Printscreen/Instagram

Poznati

Šeherezada podelila uspomene iz porodilišta

Glumica Berguzar Korel raznežila je porodičnim fotografijama sa porođaja, a suprug Halit Ergenč sve vreme je bio u nju.

Poznati glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenč koje pamtimo po ulozi Šeherezade i Sulejmana Veličanstvenog pre dve nedelje ostvarili su se u ulozi roditelja po treći put. a devojčica je dobila predivno ime Lejla.

Nakon je uspela da se malo odmori i prilagodi na život sa troje dece, Berguzar je rešila da sa publikom podeli kako je izgledao treći porođaj koji je trajao čak 11 sati.

Ono što ju je najviše zabrinulo jeste što je bebi pupčana vrpca bila stegnuta oko vrata.

— Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam:  “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka“. Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — napisala je glumica pored emitivnih fotogafija iz porodilišta.

Suprug Halit Ergenč sve vreme je bio u nju tokom porođaja, a ova podrška i neizmerna ljubav mnogo joj je značila.

Glumica je nakon ovih intimnih detalja podelila šta je dočekalo malenu Lejlu i mamu kada su se vratile u svoj topli dom.

— Tokom naša dva dana u bolnici, ovo je postao najelegantniji i najslađi sto na svetu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top