Kejt Midlton oduzima dah u glamuroznoj, već viđenoj haljini

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt Midlton oduzima dah u glamuroznoj, već viđenoj haljini

Kejt Midlton i Princ Vilijam stigli su na crveni tepih za godišnji „Royal Variety Performance“. Kada je Kejt izašla iz automobila, prisutnima je zastao dah.

Ovaj šou su svojim prisustvom uveličali vojvotkinja i vojvoda od Kembridža.

Par, koji po četvrti put prisustvuje godišnjem događaju, obukao se da impresionira, a vojvotkinja od Kembridža je za tu priliku nosila zadivljujuću recikliranu zelenu haljinu Dženi Pekam.

Haljina je ukrašena draguljima i prekrivena šljokicama i praćena je odgovarajućom šumsko zelenom torbicom, takođe Dženi Pekam. Pretpostavlja se da je Kejt prvi put nosila haljinu tokom zvanične kraljevske turneje po Pakistanu 2019. godine.

Vojvotkinjina kosa je bila uvijena i zabačenom na jednu stranu, a sve je začinila upečatljivim minđušama „Misoma“.

Njen suprug, budući prestolonaslednik, mogao se videti u somot plavom smokingu, koji je bio uparen sa belom košuljom, crnim pantalonama i crnom leptir mašnom.

Rasprodati događaj, održan sinoć u Rojal Albert holu u Londonu, vodio je komičar Alan Kar, uz nastupe Eda Širana, ser Roda Stjuarta i Džejn Mekdonald – koja je „počašćena“ učešćem.

„Royal Variety Performance“ je tradicionalni program koji uključuje muzičke, plesne, mađioničarske, komičarske i brojne druge zabavne tačke. Ova predstava ima humanitarnu notu i prenosi se na televiziji.

Izvor: Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top