ĆERKA MONIKE BELUČI JE NESTVARNO LEPA!

Printscreen/Instagram

Poznati

ĆERKA MONIKE BELUČI JE NESTVARNO LEPA!

Monika Beluči objavila sliku svoje naslednice i ljudi su zaslepljeni lepotom: „Ona je anđeo“.

Monika Beluči (57) objavila je na Instagramu fotografiju ćerke Deve Kasel (17), koju su ona i njen nekadašnji partner, glumac Vensan Kasel (55), dugo krili od očiju javnosti.

Lepa Deva odrastala je daleko od očiju javnosti, ali sada je već celom svetu dobro poznat njen lik.

Monikina naslednica sa 16 je započela karijeru modela i već je jasno da će u tome biti izuzetno uspešna jer, osim što je nasledila izgled od svoje predivne mame, postala je, baš kao i njena mama, zaštitno lice luksuznog modnog brenda „Dolce & Gabbana“.

Ponosna majka Monika sada se na Instagramu pohvalila novim manekenskim uspehom svoje ćerke, koja je završila na naslovnici španskog izdanja poznatog modnog časopisa Glamour.

Glumica je podelila jednu fotografiju iz editorijala na kojoj Deva pozira s mačkom, a mnogi su ovu objavu komentarisali rečima da je sličnost među njima neverovatna.

„Ona je anđeo“, „Iste ste“, „Zaslepljena sam lepotom i nisam jedina“, „Kakva lepotica, mogu da zamislim u kakvu će ženu da izraste“, „Nestvarna lepota“, neke su od reakcija.

Inače, Monika i Vensan pored Deve imaju i mlađu ćerku Leoni (11).

Belučijeva i Kasel upoznali su se 1996. godine, dok su snimali film „Apartman“. Venčali su se 1997, a razveli 2013. godine.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top