Jelisaveta Orašanin izazovnim autfitom zasenila sve

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelisaveta Orašanin izazovnim autfitom zasenila sve

Ovom kombinacijom ona je uspela da napravi balans između urbane i dovoljno provokativne kombinacije. Istakla je sve atribute taman toliko da budu opaženi, a ne previše otkriveni i u „prvom planu“.

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je na svom Instagram profilu fotografiju u izazovnom stajlingu kojim je oduševila sve.

Naime, ona je odlučila da obuče crne kožne pantalone sa širim nogavicama i dubokim strukom koje su zbog takvog kroja odličan izbor za sve devojke koje žele da istaknu noge ili ih vizuelno izduže.

Ona je pored ovoga odlučila da ukombinuje i belu top majicu ispod koje se nazirao jedan interesantan detalj sastavljen od providnog materijala i crnih tračica koji je podsećao na kratki korset.

Ovakvom kombinacijom vi možete dobiti i provokativan, a u isto vreme i dovoljno zatvoren izgled, što je glumica i postigla. Ona je na sve ovo dodala i crni blejzer kao i crnu torbicu, a ove aksesoare je „razbila“ belim Dior patikama.

Podsetimo da je ona u braku sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem, a trenutno boravi u Bolonji sa njim. U vezi sa tim nedavno je izjavila da se njih dvoje u svemu podržavaju:

— Suprug i ja se trudimo da ne pričamo toliko o poslu. Kada on završi utakmicu, ne pričamo mnogo o utakmici, kad ja završim snimanje, samo pitanje: “Je li sve bilo okej”, i onda se bavimo drugim – izjavila je jednom prilikom Jelisaveta.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top