BEZ ŠMINKE, FRIZURE I GLAMURA – voditeljka oduševila pratioce

Printscreen/Instagram

Poznati

BEZ ŠMINKE, FRIZURE I GLAMURA – voditeljka oduševila pratioce

Sanja Marinković bez šminke ne pojavljuje se gotovo nigde, a sada je napravila izuzetak.

Sanja Marinković vrlo vodi računa o svom izgledu: redovno vežba, pazi na ishranu, a na Instagramu često deli savete ženama kako da rade na sebi.

„Svima pričam da je ok da neguješ duh i sve, ali mislim da se telo najbolje neguje sportom. Ja se bavi sportom od svoje šeste godine i nisam imala nikakvu pauzu evo već 35 godina. Tako da kažem ženama koje ponekad odluče da se bave sobom dva meseca pre letovanja, da ne može to za dva meseca ništa“, rekla je jednom prilikom Sanja, koja je ponosna na svoje bore.

„Kad je reč o nekim estetskim korekcijama, ja sam veliki protivnik, ništa od tih bjuti tretmana niti volim niti preporučujem. Ja sam neko ko neguje prirodan izgled. I možda se to ženama dopada, jer u moru žena koje izgledaju isto ja se valjda sa tim prirodnim lookom i tim boricama oko očiju i oko usana razlikujem od njih. Imam bore, sve bore koje sam kroz život dobila one su tu, druže se sa mnom“, rekla je za Glossy voditeljka koja je uvek tip-top sređena, a sada je pokazala svoje drugo izdanje – bez šminke i frizure, onako kako izgleda kada se ugase kamere i fotoaparati.

Iako, razumljivo, bez šminke izgleda drugačije nego kada je našminkana, Sanja je pokazala negovano lice.

sanja marinkovic bez sminkeIzvor: Instagram/Sanja Marinković

„Prihvatanje sopstvene nesavršenosti je prihvatanje sebe“, napisala je Sanja uz fotografije u prirodnom izdanju,a mnogi su je podržali zbog ovog gesta.

sanja-marinkovic-Izvor: Instagram/Sanja Marinkovic

Sanja je pokazala i kako izgleda kada je kompletno našminkana i sa sređenom frizurom.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top