Kejt Midlton je svojim modnim odabirom ulepšala tmuran dan u Londonu!

Printscreen/Instagram

Moda

Kejt Midlton je svojim modnim odabirom ulepšala tmuran dan u Londonu!

Vojvotkinja od Kemridža bila je pravo osveženje tokom tmurnog dana u Londonu. Za svoju poseti jednoj školi, u severnom delu grada, odabrala je veseli ružičasti kaput, a u istoj je boji bila i rolka koja je provirivala ispod njega

Kao i uvek, za svoja pojavljivanja u javnosti, 39-godišnja vojvotkinja od Kembridža prilagodila je svoju odevnu kombinaciju za priliku. Ovoga puta bila je reč o njenoj zvaničnoj poseti jednoj srednjoj školi u severnom delu Londonu, gde je stigla dobro raspoložena, uprkos lošem i tmurnom vremenu.

Za druženje sa srednjoškolcima, Kejt Midlton odabrala je crne pantalone od odela uz koje je iskombinovala ružičasti kaput i roklu u istoj boje, dok je na nogama imala salonke od antilopa na visoku petu.

Ta kombinacija dodatno je naglasila njenu vitku figuru, posebno jer je rolku ugurala u pantalone, čime su se vizualno izdužile i njene noge, a njen kaput bio je pun pogodak za ovo loše i tmurno vreme. Reč je o modelu koji prati liniju tela do bokova, odakle se lagano širi sve do kolena i savršeno pristaje baš svakoj figuri.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top