Niko ne bi ni pomislio da je baš ONA ćerka Ane Vintur?

Printscreen/Instagram

Poznati

Niko ne bi ni pomislio da je baš ONA ćerka Ane Vintur?

Kako danas živi Bi Šafer (34) i gde se nalazi?

Ona je žena koja diktira trendove iako najčešće toga nismo ni svesogni.

Urednicu američkog izdanja najvećeg modnog časopisa Vog, Anu Vintur (72), mnogi su upoznali gledajući legendarni film „Đavo nosi Pradu“, gde ju je glumila još legendarnija glumica Meril Strip.

Ana važi za jednu od najmoćnijih žena sveta, mnogi kažu da je kao šefica izuzetno stroga i zahtevna, ali na njenom mestu jednostavno ne možemo zamisliti nikog drugog.

Glavni događaj koji organizuje svake godine je glamurozna Met Gala prvog ponedeljka u maju. Tada pozove samo najveća svetska imena koja dođu obučena u skladu s modnom temom te se o njihovim kombinacijama piše danima nakon toga, ali nikada se u Aninoj priči ne spominje njena ćerka.

34-godišnja Bi Šafer (sada Karozini) za razliku od majke, ne želi biti deo javnog sveta, a i retko ih možemo videti zajedno. Izbegava medijska događanja, a popularnost je ne zanima. Od 2018. je godine u braku s italijanskim redateljem Frančeskom Karozinijem, a pre dve nedelje rodila je i prvo dete – dečaka Olivera.

Karozini je poznat i kao bivši dečko pevačice Lane Del Rej.

Bi je dobar stil očigledno nasledila od mame koju često objavljuje i na svom Instagram profilu. Upravo se prošle godine Ana Vintur razvela od milijardera Šelbija Brajana s kojim je bila u braku od 2004. godine, nakon što se razvela od oca svoje dece – uglednog dečijeg prihijatra, Dejvida Šafera. S njim je dobila sina Čarlsa i ćerku Bi.

Sada se već šuška da Ana ima novog udvarača te da ne odustaje od ljubavnog života uprkos tome što uveliko gazi sedamdesetu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top