Jelena Rozga bije najdužu bitku za zdravlje

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Rozga bije najdužu bitku za zdravlje

Jelena Rozga je progovorila otvoreno ne samo o svojim tegobama sa štitnom žlezdom, već i o srčanim problemima.

Jelena Rozga je na sceni pune dve decenije, ali šoubiznis nije tako lak naročito za osobu krhkog zdravlja kakva je ona.

Oduvek je priznavala kako je veliki emotivac i opisivala kako joj je to izazvalo probleme sa štitnom žlezdom, a sada je po prvi put progovorila i za hrvatske medije o svojim tegobama.

“Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti”, rekla je Jelena za hrvatsku Gloriju.

Ona osim problema sa srcem ima i probleme sa štitnom žlezdom, koje je otkrila 2006. godine.

“Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše”, izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

“I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom”, kaže Rozga. Jelena je i ranije naglašavala da otvoreno govori o svojim tegobama kako bi podstakla druge devojke na iskrenost prema sebi i prema drugima. Kaže da ne voli da glumi: „Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za tim. Nekako uvek istina izađe na videlo.“

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top