DOKTOR JE PITAO MAMU DA LI MOŽEŠ DA HODAŠ, A TI SI SUTRADAN ODRŽAO KONCERT

Printscreen/Instagram

Poznati

DOKTOR JE PITAO MAMU DA LI MOŽEŠ DA HODAŠ, A TI SI SUTRADAN ODRŽAO KONCERT

Marinko Rokvić je i tokom borbe sa opakom bolešću bio spreman da zapeva pred mnogobrojnom publikom, a poslednji nastup će svi pamtiti.

Pevač Nikola Rokvić ostao je bez najveće podrške, uzora, voljenog oca 6. novembra, a od tog dana priseća se svih divnih uspomena koje su obeležile njihov život.

Nikola je na svom Instagram profilu podelio emotivne fotografije sa poslednjeg Marinkovog nastupa koji je imao proteklog leta sa sinovima. Svojom ljubavlju prema muzici i publici ostavio je i lekare bez reči.

— Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao da li ovaj čovek može da hoda? A, ti si ljubavi moja održao koncert pred 10 000 ljudi kao u najbolje dane. Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti — napisao je pevač.

Podsetimo, legendarni Marinko Rokvić preminuo je nakon borbe sa kancerom pankreasa, a od iste bolesti pred par dana preminula je i pevačica Marima Njegomir.

Porodica je do poslednjeg časa bila u Marinka, a Nikola je svojim emotivnim govorom na sahrani rastužio prisutne.

— Unučići pitaju gde si, Despot je obećao da će naći lek protiv smrti. Leona se ne brine, kaže da je deda kod amina. Tvoj brat Dušan, uvek ste bili jedan za drugog, štitlii svoje, mnogo je tužan, ali obećao je da će pratiti tvoj put čojstva i junaštva. Ostao si dostojan i pravi gospodin, pobedio si sebe, umro i na kraju pobedio smrt. Ostaćeš, verujem, zapisan u večnost — poruka je koju su svi upamtili.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top