Bali beg VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Glumac podelio FOTOGRAFIJU, odmah USLEDILI KOMENTARI!

Printscreen/Instagram

Poznati

Bali beg VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Glumac podelio FOTOGRAFIJU, odmah USLEDILI KOMENTARI!

Glumac Burak Ozdživiti koji će kod nas ostati upamćen kao Bali beg kojeg je igrao u seriji Sulejamn veličanstveni“, svojom pojavom i fizičkim izgledom oduševio je žensku populaciju.

Burak je oženjen koleginicom Fahrije Evdžen, zajedno imaju sina, a nedavno je izjavom prekinuo priče u javnosti da im je brak u krizi zbog različitih pogleda na život i vaspitanje deteta.

–  Nas dvoje se vrlo dobro poznajemo. Istina je, slavan smo par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se  upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima – rekao je glumac i time dao do znanja da je u njihovom braku sve u redu – rekao je glumac tom prilikom.

Burak je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, a nedavno je objavio fotografiju na kojoj se vidi da ima novu frizuru koja odlično ide uz njegovu gustu bradu. Jednostavno rečeno, nije se promenio i čini se da sa godinama izgleda još bolje, a to su potvrdile i mnoge žene koje su ubrzo ostavile komentare, emotikone i srce ispod nove objave glumca.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top