ZA OVA 2 ZNAKA DECEMBAR ĆE BITI MAGIČAN

pixabay.com

Lifestyle

ZA OVA 2 ZNAKA DECEMBAR ĆE BITI MAGIČAN

Najlepši i najveseliji mesec u godini stiže, a za ova 2 znaka će biti posebno lep

Početkom decembra, preciznije 4. decembra, očekuje nas pomračenje Sunca u znaku Strelca. Smatra se da će se sledeće ovakvo pomračenje dogoditi tek za 19 godina, a njegova energija u decembru biće moćna i nepredvidiva. Ovo je astro događaj koji može donosi neočekivane situacije, na ova dva znaka će imati veoma pozitivan uticaj:

Strelac

Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, pred vama je zanimljiv mesec pun dešavanja i novih poznanstava. Zvezde će vam biti naklonjene pa ćete ostvariti sve što ste zamislili. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju novog biznisa, sad je pravo vreme za to, kažu astrolozi. Takođe, pravi je trenutak da zatražite povišicu.

Na polju ljubavi će vam, takođe sve ići od ruke. Od romantičnih ponuda nećete moći da se odbranite, a zanimljive ljude ćete upoznavati onda kada se najmanje nadate.

Zdravlje je odlično!

Lav

Sam kraj godine će za Lavove biti izuzetno povoljan. Osetićete nalet pozitivne energije i sve obaveze ćete raditi sa lakoćom. Došlo je vreme da ubirate plodove rada i konačno počinje da se isplaćuju svi napori koje ste uložili.

Ukoliko ste u vezi vladaće harmonija i savršeno ćete se slagati sa partnerom. Ukoliko ste slobodi postoji mogućnost da se neko iz prošlosti vrati u vaš život i probudi lavinu potisnutih emocija.

Tokom decembra imaćete sasavim dovoljno novca, a mogući su i neočekivani prilivi. Ipak, izbegavajte velika ulaganja ukoliko niste sigurni u povoljan ishod.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top