Opremite se za zimu – najtrendi obuća i odeća za ovu sezonu

pixabay.com

Moda

Opremite se za zimu – najtrendi obuća i odeća za ovu sezonu

Hladni zimski dani se približavaju i sada je pravo vreme da raspremite svoj ormar i u njega unesete nove udobne i trendi komade odeće.

Pre nego što se zaputite u šoping ili online kupovinu zimske odeće, važno je da se upoznate sa trendovima koji nas očekuju, kako biste u svoj garderober uneli atraktivne komade koje ćete rado nositi u različitim prilikama.

Za sve dame koje ove zime žele da izgledaju atraktivno i budu u korak sa novim trendovima pripremili smo nekoliko ključnih modnih noviteta za zimsku sezonu 2021/2022. Nastavite sa čitanjem i ispratite novosti na svetskoj, ali i našoj modnoj sceni!

Udobna zimska obuća je uvek u trendu

Lagodan osećaj prilikom svakog koraka je nešto ka čemu svi težimo ne samo tokom zimske sezone, već tokom cele godine. Ipak, zimska obuća, osim pružanja udobnosti i postizanja ostavljanja snažnog estetskog efekta, ima još nekoliko izazovnih zadataka, a pre svega vodootpornost i zaštitu od toplote.

Zato je svakoj dami kojoj su važni stil i udobnost od ključnog značaja da bira kvalitetnu obuću pouzdanih proizvođača. Deichmann obuća u Novom Sadu pravi je primer prodavnice obuće u kojoj će svako sa lakoćom pronaći idealan model za sebe, zbog širokog asortimana raznovrsnog dizajna.

Vrlo lako dostupna obuća svetski poznatih brendova širom Srbije olakšava dobar odabir štikli, čizama ili drugih komada obuće i potragu za savršenim parom čini lakim i jednostavnim zadatkom! Ove sezone u trendu su animalni printovi, klasične crne čizme, ali i jarke lakovane nijanse, pa ako se zaputite u rafove sa ovakvim komadima obuće – nećete pogrešiti

Monohromatski izgled – trend koji je zavladao svetskom scenom

Monohoromatski izgled, odnosno odevanje u jednu boju od glave do peta, na modnu scenu ušlo je na velika vrata i našlo se na samom vrhu liste novih trendova. Holivudske glumice ove jeseni pokazuju svoje monohromatske odevne kombinacije i sa puno samopouzdanja iznose najsmelije nijanse u formalnim i neformalnim prilikama.

Ovaj trend nastaviće se i tokom zime, a mi vas podstičemo da probate da iznesete ovaj upečatljivi look i zablistate gde god da se nalazite. Bilo da je vaš izbor jednobojna haljina uklopljena sa cipelama i tobicom istog kolorita ili birate nekoliko komada sličnih nijasni, monohromatskim izgledom načinićete pravi pogodak ove zime!

Oversize džemperi intenzivnih ili pastelnih nijansi – spoj estetike i komfora

Da li volite osećaj udobnosti koji mogu da pruže samo mekani džemperi?

Ako je vaš odgovor da, obradovaće vas informacija da su upravo takvi džemperi u trendu ove zimske sezone! Oversized džempere jednostavno možete uklopiti uz standardne farmerke ili pantalone i nositi ih u gotovo svim prilikama.

Ove sezone popularne su jarke boje, ali ako ste ljubiteljka pastelnih nijansi, zasigurno nećete pogrešiti ni sa ovim izborom.

Izuzev džempera, trikotaža je takođe jedna od zimskih aktuelnosti, a posebno se ističu maksi haljine od trikotaže. Ne zaboravite da zimski outfit upotpunite modernim aksesoarima kao što su torbe i upečatljiv nakit!

Ležerna odela – idealan izbor za zimski poslovni look

Ženska odela su uvek u trendu.

Ipak, s vremena na vreme, menja se trend popularnih krojeva. Dok su do pre nekoliko sezona must have bili strukirani sakoi i uske pantalone, danas su izuzev ove kombinacije na scenu stupili i drugi modni trendovi. Bićete u toku sa njima ukoliko se odenete u ženski oversized opušteni sako. Uz ovaj gornji deo odela najbolje se slažu pantalone ravnog kroja ili popularne zvoncare u istoj nijansi.

Adekvatno odelo najbolje ćete odabrati u skladu sa sopstvenom građom, a kada ga iskombinujete sa udobnim cipelama ili čizmama na štiklu, kreiraćete idelan zimski poslovni look!

Kada je reč o bojama i dezenima za ženska odela, možete ih birati u skaldu sa sopstvenim modnim afinitetima i bojom kose, kao i tenom. Poznato je da damama sa plavom kosom i crnkama pristaju različite boje, što se posebno uočava prilikom odevanja u jednobojne odevne kombinacije. Uz žensko odelo neizostavne su štikle koje će svaki izgled podići barem jedan stepenik više!

Koje boje i dezeni su trendi ove sezone?

I za kraj, ostaje nam da damo odgovor na jedno od glavnih pitanja – koje boje birati ove sezone i zablistati tokom hladnih zimskih dana.

Apsolutni hit na svetskoj modnoj sceni, koji je brzo stigao i do naših modnih pisti jesu intenzivno zelena boja i sve nijanse braon boje. Budući da je monohromantski izgled takođe u trendu, probajte da kreirate kombinaciju sa nekoliko nijansi zelene, odnosno braon boje.

Kada na to dodate i aksesoare u zlatnim nijansama, možete biti sigurni da ste načinili pravi modni pogodak!

Kada je reč o dezenima koji vladaju modnom scenom ove godine, na samom vrhu liste nalazi se floralni patern koji možete uključiti u svoj izgled na različite načine.

Kako modni kritičari navode, izuzev bluza sa cvetnim dezenima, možete se odlučiti za jakne ili kapute sa ovim printom. Takođe, razmislite i o aksesoarima u obliku cvetova. Budite kreativne i zablistajte čak i tokom najhladnijih dana u godini!

Za kraj ćemo vas savetovati da prilikom kupovine ne zaboravite na udobnost i kvalitet odeće – stavke od kojih ne treba da odustajete koji god odevni predmet da birate. Nadamo se da ste čitanjem našeg teksta pronašli odgovor na pitanje kako da unesete inovacije u svoj ormar i inspirisali se za kreiranje originalnih zimskim odevnih kombinacija!

Izvor: zenskikutak.rs/D.A.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top