Započnite dan na ovaj način i gledajte kako vam se život menja iz korena!

pixabay.com

Lifestyle

Započnite dan na ovaj način i gledajte kako vam se život menja iz korena!

Ona je znala tačan recept za srećan i ispunjen život

Autorka brojnih knjiga i pionirka moderne tehnike samoizlečenja Lujza Hej tvrdi da smo sami odgovrni za realnost koja nas okružuje. Da li će nam u životu biti dobro ili loše zavisi isključivo od nas samih, a ne od okolnosti koje nas okružuju. Snagom uma možemo da menjamo sve što nam smeta i da kreiramo svet kakav mislimo da zaslužujemo.

Sve što nam se događa rezultat je naših misli, osećanja i percepcije.

Svemir bukvalno shvata naše vibracije. Dakle, ako mislimo pozitvno, neminovno je da će uslediti lepe stvari i obrunuto.

Kad su naše misli mirne, vedre, staložene, osećamo se zdravo, sposobniji smo, bolja smo verzija sebe. Ako su nam misli negativne, osećamo se loše, a to se odražava i na naše mentalno, ali i na fizičko zdravlje.

Lujza Hej je na mnogim svojim predavanjima i knjigama govorila o moći koju misli imaju, a evo kako uz pomoć njih možemo transformisati život i živeti lepše:

Lujza Hej je kreirala mali ritual koji vodi ka srećnijem i spokojnijem životu. Svako jutro nakon što ustanete, stanite ispred ogledala i recite sebi naglas – Život te voli. Izgovorite to i poverujete u ovu rečenicu.

Ponovite ovo nekoliko puta i zahvalite životu na svemu što imate u životu, a čini vas srećnim i na čemu ste zahvalni. To mogu biti prijatelji, porodica, nešto materijalno. Dobro razmilite o svemu što vas usrećuje i recite Hvala Univerzumu!

Možda će vam se u prvi mah učiniti potpuno nerazumno, ali ukoliko počnete da praktikujete ovaj ritual vrlo brzo ćete primetiti kako vam se život menja na bolje. Kako shvatate svoju vrednost i kako lepa energija pristiže u vaš život.

Sve je u našoj glavi, zato počnite već danas da kreirate život o kakvom ste oduvek maštali!

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top