SUTRA JE MLAD MESEC: Uveče obavezno odradite OVAJ RITUAL

pixabay.com

Lifestyle

SUTRA JE MLAD MESEC: Uveče obavezno odradite OVAJ RITUAL

4. decembar se smatra jednim od magičnijih dana. Evo i zašto!

Očekuje nas magičan mlad Mesec i uskoro će nam doneti uzbudljive šanse za lično usavršavanje.

Od nas se očekuje potpuna transformacija, ali nijedan početka nije lak. Bićemo buntovni, spremni da se oslobodimo ograničenja, da preskočimo prepreke i ostavrimo svoj san. Pazite da za to ne izaberete pogrešna sredstva, jer mlad Mesec lako vas može uvesti u zabludu. Ponovno rođenje i emocionalna transformacija – to je ono što ćete doživeti!

Očekuje nas magičan mlad Mesec 4. novembra i uskoro će nam doneti uzbudljive šanse za lično usavršavanje. Boraviće u tajanstvenom i misterioznom znaku Škorpije, što će nas gurnuti duboko u more naših emocija.

Od nas se očekuje potpuna transformacija, ali nijedan početka nije lak. Bićemo buntovni, spremni da se oslobodimo ograničenja, da preskočimo prepreke i ostavrimo svoj san. Pazite da za to ne izaberete pogrešna sredstva, jer mlad Mesec u Škorpiji lako vas može uvesti u zabludu. Ponovno rođenje i emocionalna transformacija – to je ono što ćete doživeti!

Važno: koridor pomračenja sada vrti vrtloge punom brzinom. Sutra će doći do testiranja vaše snage. Mnogi ljudi će svim srcem želeti da polude: svađaće se, kritikovati, upuštati se u nepotrebne čarke, praviće smicalice itd.

Pazite: ne kritikujte, ne budite štešni po druge, ne izazivajte, ne zavidite, ne živite kao da su se u vama ugasila sva svetla duše i srca.

Uprkos činjenici da pre mladog Meseca energija opada i želite više da spavate, Koridor Eclipse postavlja zamke za spavanje: nesanicu, želju da ogladnite pre noći…

Evo šta da radite sutra, kada je mlad Mesec:

Čišćenje. Sve ono čega se niste oslobodili i bacili, rast će i umnožavati se: nepotrebni odnosi i pojašnjenja, sve smeće, glupe misli, loša iskustva itd.

Preporučljivo je uraditi čišćenje – obrišite prozorske daske, sve površine, podove vlažnom krpom.

Zapalite puno sveća. Ne štedite magično svetlo. Ako postoji zvono – pozvonite, nahranite svoj prostor magičnim vibracijama zvuka.

Uoči mladog meseca dobro je urediti kupatilo sa esencijalnim uljem (odaberite po svom ukusu) i morskom solju. Ovo će očistiti dušu i telo – fizički.

Napravite magičnu afirmaciju za sebe . Ovo je vrsta fraze koja će vam pomoći da krenete napred. Razmislite šta vam nedostaje, oko čega se stalno spotičete. Formulišite i ponavljajte svaki dan tokom 14 dana.

Na primer: ako ste zabrinuti za finansijsku stranu, onda možete reći nešto ovako – moje finansije su u savršenom redu, ja sam bogata osoba čiji posao cveta.

Dok prelazimo u novo doba, dobro iskoristite dan mladog meseca. Pokažite da ste spremni za promene, vodite računa o sebi, tačno saznajte šta vam treba.

Naspavaj se dobro. Ujutru uradite malo zagrevanje. U subotu je veoma dobro ne jesti hranu životinjskog porekla, pa razmazite svoje telo biljnim vitaminima i blagodetima za zdravlje. Provedite ceo dan sa svetlom unutra: ne svađajte se ni sa kim, ne dokazujte ništa, ne pozajmljujte i ne pravite scene. Ovo je vaš dan za preporod!

Napravite plan-nameru za blisku budućnost, ali nemojte ništa fizički da radite. Samo na nivou pripreme i razmišljanja. Neka Mesec i novi period pokrenu svu snagu vaše energije.

Decembar je magičan mesec. Zapišite kako ćete ga provesti u svoju korist, u korist svog zdravlja i raspoloženja. Kakva lepa iznenađenja pripremiti za Novu godinu i tako dalje. Možda sanjate da uđete u park ili posetite izložbu. Zapišite sve u svesku ili na parče papira.

Ne zaboravite da napišete sve u sadašnjem vremenu, kao da se sada dešava.

Ostavite listu i precrtajte odatle dok vam se želje ostvare. A na sledećem mladom mesecu dodajte nove.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top