DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2021.

OVAN

Možete da očekujete novčanu nagradu ili unapređenje za trud koji ste pokazali u prethodnom periodu. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali se vi nesvesno od nje udaljavate. Razmislite koji je razlog tome, možda niste dovoljno zainteresovani. Dobro se osećate.

BIK

Moguće je da ste danas suočeni sa malim padom samopouzdanja. Ne brinite, neće dugo potrajati.Ukoliko ste u braku možete da očekujete poboljšanje odnosa sa partnerom. Konačno vam se vraća optimizam. Za svaki slučaj posetite lekara radi kontrole.

BLIZANCI

Krizni period za posao je sada iza vas i imate priliku za mali predah. Konačno ste rasterećeni. I vi i partner ste prilično razdražljivi, lako se ljutite i skloni ste izlivima histerije. Razgovorom pokušajte da nađete kompromis. Čuvajte pluća.

RAK

Možete da očekujete značajan susret sa osobom koja može imati veliki uticaj na vašu karijeru. Potrudite se da ostavite što povoljniji utisak na nju. Lako podstičete partnera da se menja u skladu sa vašim zahtevima i očekivanjima. Važno je da menjate loše navike.

LAV

Neophodno je da poradite na organizaciji trošenja novca. Previse lako vam izlazi iz ruku. Imali ste prilično buran period na polju emocija i sada je vreme da se malo primirite.

Potrebna vam je veća fizička aktivnost. Boravak u prirodi je primaran.

DEVICA

Možete očekivati manji novčani dobitak i niz uspeha na poslovnom planu. Postoji i šansa za honorarnim poslom. Primećeni ste od strane mnogih, ali ste vi svoju pažnju poklonili osobi koja to možda ne zaslužuje. Mogući bolovi u leđima.

VAGA

Odlučni ste da posao koji vam je važan privedete kraju. Imate i odličan tim saradnika koji će vam pomoći. Dogovorite se oko podele poslova. Bliži se novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vas. Mogući su problemi sa sinusima i disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Moguće je da mnogo radite, možda čak i previše. Ipak, sami ste tražili da budete na trenutnoj poziciji. Imate priliku da započnete neku novu emotivnu vezu, ali se i dalje premišljate oko te odluke. Čuvajte se promaje i jakog vetra.

STRELAC

Morate da opravdate poverenje koje vam je dato. Važno je da budete dovoljno spremni da dokažete svoje sposobnosti. Prija vam osećaj slobode, uživate u prilici da malo istražujete okolnosti u kojima se nalazite. Prilično težak dan za vas.

JARAC

Preterano brinete i opterećujete sebe nekim nevažnim sitnicama. Na taj način nećete ostvariti uspeh. Koncentrišite se na primarne situacije. Povukli ste u sebe i ne dopuštate da vam se bilo ko približi u emotivnom smislu. Pronađite način da se relaksirate.

VODOLIJA

Ukoliko budete previše brzopleti i nepromišljeni sa svojim komentarima, kasnije ćete se kajati. Odlično ste raspoloženi i spremni da svoju pozitivnu energiju prenesete i na partnera. Želite da ga iznenadite. Nizak pritisak vas muči.

RIBE

Ne pronalazite se baš u poslu koji trenutno radite. Ozbiljno razmišljate o promeni profesije. Razmislite o predlozima koje ima vaš partner. Ovaj put biste trebali da poslušate neke njegove savete. Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top