DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2021.

OVAN

U afektu i u svađi sa nadredjenima lako možete doći do toga da date otkaz. Teško ostvarujete emotivnu stabilnos,t iako za tim najviše čeznete. Ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Problemi sa kičmom. Preforsirali ste se! Potažite savet stručne osobe.

BIK

Polako gubite interesovanje za neke poslove za koje ste ranije bili zagrejani. Sada imate na umu inovacije, nove proojekte, koji su blizu ostvarenja. Možete upoznati veoma zanimljivu osobu preko kruga prijatelja. Mogući grčevi u mišićima. Unosite vise minerala, magnezijuma.

BLIZANCI

Niste baš u svom elementu, koncentracija vam lako pada i teško obavljate i najosnovnije poslove. Povoljan dan za sve one koji su u vezama na daljinu ili ostvaruju poznanstva sa partnerom preko društvene mreže. Povedite računa kada je u pitanju jetra.

RAK

Ne držite se striktno plana koji ste imali, jer ste postali svesni toga da neke stvari moraju da se prilagođavaju realnim okolnostima. Važna je fleksibilnost, ali i postojanje rezervnog plana. Imate prilično neočekivan razvoj događaja na ljubavnom planu. Osetljiv urogenitalni trakt.

LAV

Oslanjate se na poslovnog partnera možda i malo više nego što bi trebali. Proverite ipak svoje poslove. Možete biti neprijatno iznenađeni. Voljena osoba je pokazala mnogo više razumevanja za vas i ima prilično prijateljski pristup. Moguće su promene na koži. Posetite dermatologa.

DEVICA

Imate puno posla, preopterećeni ste obavezama i pod velikim stresom. Nećete postići sve na vreme. Bojite se da će vaša veza upasti u fazu monotonije i veoma vam je teško da se izborite sa ličnim nesigurnostima. Pad imuniteta je moguć. Unosite više vitamina i minerala.

VAGA

Vama je povoljan dan, možete imati neke olakšavajuće okolnosti pri obavljanju poslovnih zadataka. Zadovoljni ste. Lako se upuštate u novu ljubavnu vezu. Moguće je da se radi o izazovnoj i šarmantnoj koleginici. Osetljiv kardiovaskularni sistem. Neophodne su kontrole.

ŠKORPIJA

Nepovoljan dan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom možete da očekujete razne komplikacije i otežanja. Postajete sve manje zainteresovani za odnos sa partnerom. Radije se okrećete druženju sa prijateljima. Osetljiv stomak i probava. Promenite režim ishrane.

STRELAC

Možete da očekujete prilično zanimljiv dan. Moguća prilika za neko novo radno mesto, koje će vam omogućiti ne samo napredovanje, već i znatno poboljšanje finansija. Upoznajete sasvim slučajno jednu veoma zanimljivu osobu. Bolovi u grlu. Sada je važno da odete kod lekara.

JARAC

Možete biti skloni preteranom trošenju novca. Na vreme zakočite. Nije vreme za takve egzibijecije. Na emotivnom planu niste zadovoljni. Smatrate da je partner postao preterano hladan i gubite volju da se borite za njega. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Niste preterano zainteresovani za posao. Radije ćete se okrenuti prilici za razbibrigu i odugovlačiti sa obavezama. To može doneti i dugoročne posledice, kao i lošiju finansijsku situaciju. Zaneseni ste i zaljubljeni. Očarala vas je osoba koju ste skoro upoznali. Mogući su problemi sa vidom.

RIBE

Zbog sopstvene nervoze i nesigurnosti možete izgubiti dobru poslovnu priliku. Pokušajte da se saberete. Imaćete priliku da se upustite u tajnu avanturu. Ipak, pre toga razmislite kakve posledice može doneti ta veza i da li ste spremni da ih snosite. Problemi sa nesanicom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top